Browsing articles in "Vijesti"
svi. 1, 2013
Mladen

Sretan Vam Praznik rada

Svim stanovnicima Lijepe naše Hrvatska radnička stranka želi sretan Praznik rada uz nadu da ćemo uskoro imati razloge slaviti taj dan.
Continue reading »

tra. 3, 2013
Mladen

Hrvatska radnička stranka: ‘Radnici u Europski parlament’

Predsjednik Hrvatske radničke stranke Mladen Novosel

Predsjednik Hrvatske radničke stranke Mladen Novosel


Hrvatska radnička stranka: ‘Radnici u Europski parlament
Hrvatska radnička stranka, ističe njezin predsjednik Mladen Novosel, oduvijek ima europske smjernice. Njihov je slogan: ‘Radnici u Europu, radnici u Europski parlament‘. Borit će se za socijalnu sigurnost svih građana, vladavinu prava i dostojanstvo radnika.

Mi smo u Hrvatskoj najbrojnija skupina. Naš je postulat europski – Za isti rad, ista ili slična plaća, a to se odnosi i na umirovljenike jer su oni obespravljeni, poručio je Novosel. Dodao je kako se 12 kandidata Radničke stranke dokazalo djelovanjem i radom u svojoj sredini – svi su školovani i spremni se boriti za prava radnika na svim jezicima.

Protive se organizacijskom razjedinjavanju radnika od raznoraznih sindikata, zalažu se za sve oblike međunarodne suradnje na planu unapređenja rada, općih sloboda i napretka življenja. Bore se protiv divljeg kapitalizma i beskrupuloznosti profitera koji ostavljaju radnika na cesti ili ga prepuštaju na skrb društvu. Za razliku od velikih stranaka, tvrdi Novosel, jedinstveni su u svojoj borbi.”

prenosi webportal HRT-a na ovom linku.

ožu. 29, 2013
Mladen

Sretan Uskrs

Sretan Vam i blagoslovljen Uskrs želi članstvo Hrvatske radničke stranke!

stu. 26, 2011
Mladen

Predizborna promidžba

Predizborna promidžba

Sukladno Zakonu o političkim strankama i Zakonu o financiranju političkih stranaka Hrvatska radnička stranka javno objavljuje Izvješće o troškovima (rashodima) izborne promidžbe te Izvješće o primljenim donacijama za financiranje izborne promidžbe.

 Izvješće o troškovima (rashodima) izborne promidžbe Izvješće o primljenim donacijama za financiranje izborne promidžbe.

lis. 6, 2011
Mladen

“Znati kako!”

Danas je u Rijeci potpisan nacionalni sporazum o zajedničkom nastupu na parlamentarnim izborima pod motom “Znati kako!“.
U ime Hrvatske radničke stranke sporazum je potpisao predsjednik Mladen Novosel.
Ostale članove koalicije predstavljali su također predsjednici:Ljubo Jurčić, predsjednik Hrvatske ekonomske inicijative, Lazar Grujić uime Bloka umirovljenika zajedno i Dario Vasilić, predsjednik PGS-a.

Tom prilikom predsjednik HRS-a Mladen Novosel izjavio je: “Koalicija smo bez ideoloških, vjerskih, nacionalnih i bilo kojih drugih prefiksa. Lišeni smo populističkih i demagoških floskula, i govorimo samo o radu i programima!”.

Koalicija smo bez ideoloških, vjerskih, nacionalnih i bilo kojih drugih prefiksa. Lišeni smo populističkih i demagoških floskula, i govorimo samo o radu i programima!

srp. 21, 2011
Mladen

Hrvatska Radnička Stranka

Dobrodošli na stranice Hrvatske Radničke Stranke!

 

srp. 21, 2011
Mladen

Hrvatska Radnička Stranka U Dnevnom Tisku

Par isječaka iz dnevnog tiska o Hrvatskoj Radničkoj Stranci!

HRS U Dnevnom Tisku

HRS U Dnevnom Tisku